TRÄPREFAB FRÅN ÅTVIDABERGSHUS
– KVALITET FRÅN GOLV TILL TAK

Alla våra husstommar och komponenter produceras och konstrueras inomhus i vår fabrik på Stora Örsätter. Det är en viktig åtgärd för att garantera den höga kvalitet vi lovar. Konstruktionen levereras färdig, direkt till byggplatsen. Byggsatserna är tillverkade i ett storblockssystem, så väl på plats går monteringen snabbt.

Vi levererar för det mesta med öppna kranbilar. Detta innebär att vi kan erbjuda större väggelement, vilket minimerar antalet blockskarvar och lyft vid montaget. Våra kranbilar monterar i regel elementen, vilket är den absolut mest kostnadseffektiva lösningen.

Sju goda skäl att Åtvidabergshus som leverantör av träprefab

Säkerhet. All vår tillverkning sker i torr inomhusmiljö, vilket garanterar säkra produktionsled och en slutprodukt av högsta klass.

Kvalitet.Vi arbetar uteslutande med CE-märkt material från de största svenska leverantörerna.

Trygghet. Ni kan känna er trygga med att er beställning levereras enligt överenskommelse. Åtvidabergshus fabrik har korta ledtider som garanterar säker leverans.

Kostnadseffektivt. Vi tummar aldrig på kvaliteten, men har en rationell produktion som ger konkurrenskraftiga priser.

Flexibelt. Det är alltid våra kunders behov som styr affären – från enstaka produkter till Åtvidabergshus trygga helhetslösningar.

Miljön. Kortare leveranssträcka = mindre miljöpåverkan. Från Åtvidaberg har vi nära till hela södra och mellersta Sverige och därmed landets storstadsregioner.

Lång tradition. Vi har tillverkat huskomponenter och stommar av högsta klass sedan 1970-talet. Kvaliteten sitter i väggarna!

Åtvidabergs Huskomponenter AB (HK)
Örsätter Företagspark
597 94 Åtvidaberg
0120-148 30

 

Extern prod.enhet
Örsätter Industrigallerian,
Port 11
597 94  ÅTVIDABERG

 

Arboga
Kungsörsvägen 60
732 47 Arboga
0120-148 30

 

Västervik
Båtsmansgatan 24
593 30  VÄSTERVIK

 

Mjölby
Jerikodalsgatan 6
595 30 Mjölby
0120-148 30

 

 

Norrköping
Svärmaregatan 3
603 61  NORRKÖPING